1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581412 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2463449

Sv: Apropå nånting...
Olle:
Hade inte Lehtonen tappat skenan mot HV hade vi vunnit SM-guld :)

Vad det gäller Jonte/Lander/EP så saknas "volymen" som krävs i linan. Det är bara Lander som jobbar fast puckar mot sargen och tar det fysiska skitjobbet i den linan, Jonte och EP åker runt på samma ytor och väntar på att få en fin passning, eller söker en macka att lägga till någon annan.

Det var det som var så fint att se när Lander spelade ihop med Mieho och Hartmann, där avlöste man varandra i i "skitjobbet" och det gav resultat. Det bästa hade varit att sära på Jonte och EP och haft 2 hårtjobbande grabbar med offensiv begåvning bredvid dem, då hade vi haft fler kassar :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: Håller helt och hållet med. EP och Dahlén är båda för lika i spelet. EP försöker återerövra puck osv, men bränner istället allt sitt krut på det och lyckas inte särskilt ofta. Med lite mer grovjobbande omgivning tror jag EP skulle funka bättre. Så även Dahlén. Det hade ju varit en annan sak om Dahlén och EP haft kemi som Karlkvist/Suomela/Oksanen, men tycker inte riktigt de har det. Dock grymt skickliga spelare båda två, gäller bara att hitta rätt omgivning till dem.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: Vore inte alls fel att prova Hartman med 51-54.
Håller med om att EP är helt under isen just nu och då finns det bättre alternativ att prova i Lander-kedjan.
Kommentera