1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2463460

Sv: Apropå nånting...
empa11: Nu är du ju inne på det igen, det är inget snack om att ”rata” någon. Hockeyspelare från 10-11-årsåldern är van att bli bänkad eller nedgraderad när det går dåligt, jag tror EP kan se att en eventuell splittring av kedjorna inte betyder att han är hatad. Det finns helt enkelt andra spelare som kan prestera bättre i den miljön och då gör man förändringar i laget. Blir det ”intriger” bara för att man flyttar på en spelare i hierarkin så har man problem.

Jag gjorde liknelsen med Erik Andersson för dom är spelare med helt olika roller i laget och jag ville visa exakt hur dålig EP’s produktion varit den här sträckan som är 40% av säsongen. Liknelsen med Alvarez gjorde jag för att visa på att det är olika ljud i skällan för olika spelare.

Tycker det vore helt naturligt om EP fick prova lyckan i en annan kedja och kanske sätta in Palola eller Hartmann på hans plats i förstalinan. Hartmann har dessutom hittat tillbaka till sitt gamla ”riviga” jag och vinner en hel del puckdueller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Fast det är inte taget ur luften med ratande/skeppande/bänkande/upp på läktaren, om du ser bifogat. Det är endast detta sensationsjournalistiska snack jag är allergisk mot. Säger inte att han gjort en perfekt säsong, eller att jag har rätt i allt jag skriver, säsongen får avgöra.

Jag får inte en spänn för att vara EPs försvarsadvokat, så jag lägger ner detta nu. Jag hoppas det är tydligt var jag står i det jag skrivit.
Kommentera