1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581417 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2463452

Sv: Apropå nånting...
Olle: Det går ju att vrida med såna siffror hur man vill, men ingen påstår väl att man tycker poängskörden under dessa matcher är optimal? Förra säsongen hade Lundin+Andersson 35p tillsammans på 100 matcher, EP ligger på 26p just nu 40, hur man nu vill tolka detta.

Det som dock ofta blundas för är att han ofta gör väldigt bra saker, som helt förbises till förmån av snacket om uteblivna mål. När vi ändå har ett lag som presterar, där han i högsta grad bidrar vill åtminstone jag utgå från att hitta rätt förutsättningar för hans kvalité, snarare än att rata honom för en svacka som inte ens sträcker sig över en halv säsong. Speciellt när poängskörden på stora hela är godkänd.

Jag vet inte vilka ingångar du har i laget som helhet. De jag har vittnar enligt min uppfattning om ett lag med harmoni i grunden. Där man bryr sig om varandra, har kul och brist på intriger. Med det vi presterat hittills resultatmässigt blir detta såklart viktigare att bibehålla än att vi ska bänka någon som i bästa av världar skulle gjort några mål till.

Grannens grabb kan man väl snacka om ifall han varit totalt urusel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Nu är du ju inne på det igen, det är inget snack om att ”rata” någon. Hockeyspelare från 10-11-årsåldern är van att bli bänkad eller nedgraderad när det går dåligt, jag tror EP kan se att en eventuell splittring av kedjorna inte betyder att han är hatad. Det finns helt enkelt andra spelare som kan prestera bättre i den miljön och då gör man förändringar i laget. Blir det ”intriger” bara för att man flyttar på en spelare i hierarkin så har man problem.

Jag gjorde liknelsen med Erik Andersson för dom är spelare med helt olika roller i laget och jag ville visa exakt hur dålig EP’s produktion varit den här sträckan som är 40% av säsongen. Liknelsen med Alvarez gjorde jag för att visa på att det är olika ljud i skällan för olika spelare.

Tycker det vore helt naturligt om EP fick prova lyckan i en annan kedja och kanske sätta in Palola eller Hartmann på hans plats i förstalinan. Hartmann har dessutom hittat tillbaka till sitt gamla ”riviga” jag och vinner en hel del puckdueller.
Kommentera