1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577875 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2464219

Sv: Apropå nånting...
Octagon: Frågan är väl vad som kommer in istället om det är en bra eller dålig lösning.
Som gammal (fotbolls)målvakt så ser jag en problematisk situation om Ratio inte är nöjd. Som målvaktspar jobbar man tätt ihop och även för den som spelar påverkar det om backupmålvakten inte kan ge full energi och stötta utan är mer fokuserad på sin egen sämre situation.
Innan säsongen pratade Ratio om att ta förstaspaden, som någon skrev kändes det inte som så många trodde på det.
Då kan man börja undra om det brustit i kommunikationen någonstans. Antingen från Nubben, Zajjan eller Ante/Lars/Andreas. För han kan inte ha värvats på annat vis än att i första hand vara reservkeeper. Förväntningar mot utfall brukar vara största anledningen till missnöje(se även Halloran).
Eller så har man varit tydlig men Ratio inte köpt situationen, men då förstår jag inte varför han skrev på i första läget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tycho: Som stab kan man ju inte inför säsongen annat än beskriva vad planen är, och jag tror nog att tanken var att Rautio skulle stå mer matcher än han gjort. Som avlastning för JJ om inte annat.

Men sen har ju säsongen gått som den gått och JJ har helt enkelt presterat rejält bättre än Rautio på isen, plus att det är så tätt i mitten av tabellen att man inte har råd med några dippar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tycho: Skulle kunna tänka mig att han blev lovad fler matcher, men som JJ utvecklats sista två åren, särskilt det här året så har ju han varit det självklara valet. Och han har visat att han klarar många matcher på raken. JJ har ju varit överjävligt bra i år.
Optimala är ju två målisar som är 60-40. Nu har det väl varit 90-10.
Kommentera