1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2464237

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Okej men på vilket sätt har vi fått en fördel av detta då? För har alla lag fått en fördel så är det ju inte en fördel
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Både Birger och Josha lyfte de saker som jag tänkte på som fördelar. Framförallt forwardssidan tycker jag ändå att vi lyckats hålla relativt intakt stora delar av säsongen. Förutom Wedin tycker jag vi haft förhållandevis få skador på våra toppspelare. Skadorna på backsidan kom väl i december och följdes sedan in i januari efter ett tag då matchandet faktiskt ökade, vilket blev en ond spiral när skadorna kom och färre backar tvingades spela mer i fler matcher.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: För att vi startade med en tunn backsida tex. Och för att vi haft en så tydlig förstamålvakt. Det är inte en orimlig tanke att det varit bra för Timrå jämfört med ett lag med bredare trupp.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: som jag ser det två fördelar: vi har kunnat spela JJ nästan konstant, och han har kunnat hålla uppe en riktigt hög nivå. Om vi spelat Rautio oftare misstänker jag att vi haft färre poäng.
Och: vi "klarade" hösten trots vår numerärt undermåliga backsida. Att det blev rejält med vila mellan matcherna och tid för återhämtning tjänade vi på, relativt lag med fler spelare i omlopp.
Kommentera