1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2466134

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag säger inte att Modo automatiskt springer förbi oss, men risken är alldeles för stor för att ens ta risken. För vadå? Fyra derbyn en säsong. Klarar mig fint utan det.

Desto längre tid Modo spelar i HA, desto fler Sundsvall, Härnösand och Ångebor som växer upp kommer att välja Timrå istället för modo.

Låt dom harva på 5-10 år till i HA, så växer vi oss starkare och starkare i regionen. Sen kan dom få komma upp och hälsa på och vi pissar på dom på alla plan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
nectis: Om vi strikt ska hoppas att det lag vi antagligen har störst chans att hålla oss före ska gå upp blir väl ordningen nånting i sti med:
- Bofors
- Mora
- Sportklubben
- Löven
- Modo
- Djurgårn

Själv ser jag helst Sportklubben för "hemmamatch-möjlighet" då jag inte står ut med "klickan slår.." och i andra hand Modo för färgsprakande derbyn.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
nectis: är inte vårt upptagningsområde tillräckligt stort utan att behöva ta ”marknadsandelar” från Modo? Och om dom slutat före oss i tabellen då, är det så mycket värre än att Brynäs eller Örebro gör det? Jag tycker upplevelsen förhöjs av den där extra nerven som ett derby ger. Sen vinner man inte alltid men så länge vi inte åker ur igen så kan jag ta det. Uppenbarligen finns det flera lag i SHL som ligger betydligt sämre till än vad vi gör på den punkten.
Kommentera