1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581772 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2469031

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-02-14
Laken: Som hobbysupporter är jag fördjävla missnöjd ikväll. Jag vill inbilla mig att till och med hockeymorsan Gun från Kovland såg att 1:a och 2:a kedjan var iskalla ikväll och att Hartman och Walli var heta? Varför provar man inte och göra om i kedjorna då? Bara inte detta blir samma idioti som att Laleggia och Zajac visst skulle spela tillsammans
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-02-14
Hank: Jag är expertsupporter och är way beyond missnöjd ikväll. Tänk dig alla möjliga hemska adjektiv, i negativ bemärkelse - där är jag just nu.

För mig är det helt jävla stört att det uppstår en kollektiv härdsmälta så fort man ska spela match efter uppehåll. Etter värre blir det ju ikväll när samtliga backar ser ut som heroinister som inte fått sitt på fjorton dagar: skakiga, nervösa och håglösa. Lyytinen tappar puck offensivt tusen gånger, Erixon får ett psykbryt helt oattackerad, Eeronen drar en piruett på blå och Stenqvist slog världsrekord i icing. Helt. Jävla. Otroligt.

När man väl ska gå för det och jaga ikapp viker man ner sig totalt och mäktar med att vara liiiite - eller va fan: mycket sämre än i övriga matchen. Helt otroligt faktiskt.

De flesta är under all kritik. Tyckte Hanzl visade gott gry. Walli och Hartmann i början av matchen. I övrigt var det becksvart. Ända positiva är väl möjligtvis att serien är lika tight för alla lag. Alltid nått att hålla i när spelschemat den närmaste tiden ser ut som en överkörd grävling.

Så. Nu har jag kräkt ur mig. Släpp. Gå vidare. Glöm.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-02-14
Hank: Jo detta är lite av min oro kring att Ante som är polare med allt och alla i föreningen. I framtiden ser jag gärna en tränare utifrån, som kan ta de där obekväma besluten att sätta upp spelare under match som faktiskt levererar för stunden. Som kommer in som en öppen bok och inte har placerat spelare som Walli i ett fast fack, utan faktiskt kan belöna med spel högre upp i hiarkin när man förtjänar att testa på det.
Låst ämne