1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2474613

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2023-02-18
söder över: Jag kommer skriva ett sista inlägg nu, innan jag fortsätter fira segern mot seritoppen Växjö, och fortsätter vara otroligt nöjd över säsongen vi presterar:

Det handlar inte om att man inte får vara sur när vi förlorar. Det handlar inte om att man inte får skriva i affekt när det ser FÖRDJÄVLIGT ut. Det handlar inte om att man inte får påtala att vissa spelade dåligt.

Det handlar om att man KONSTANT hånar vissa individer. Det handlar om att man tar varje minsta chans att hänga ut någon, några eller grupper. Det handlar om att, helt utan konstruktiv kritik, påtala gång på gång att den är sämst, den tränaren klarar inte av denna nivå, den nationaliteten är panikvärvning.

Snälla skilj på konstruktiv kritik, eller för all del affekt, mot denna monumentala jävla kavalkad av skit som inte tillför ett dyft någonsin. Eller kanske att vissa håller med i stundens hetta för att man är less.

Det finns ett par sådana. Det är dessa det riktar sig mot. Och nej: Du kan inte stå oemotsagd bara för att du håller käft om ditt konstanta jävla affektskrivande bara för att vi vinner.

Så. Glad helg!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2023-02-18
empa11: fäll ner pungen och landa. Du anklagar folk att skriva i affekt och sen skriver du inlägg som:

”Hur FUCKING Jävla svårt ska det vara att INTE begå ett uppenbart Jävla misstag i EGEN zon med SEKUNDER kvar perioden???? Jag vill inte hålla på att hänga ut individer men för i Jävla HELVETE!!!!”

Och: ” Vårt BP suger Fittröv ikväll. Men sånt jävla minus för kommentator Lasse som ändå 2ggr väljer att säga ”krävs mycket för att få utvisning i slutminuterna” när vi åker på något domarna tagit resten av matchen. Hallorans situation är ju ändå med 8 min kvar? Alla som normaliserar detta kommer jag hata från och med nu.”

Kom ner från din höga häst nu och andas lite. Du får en massa likes på din uppläxning och sen tror du att du är Jesus men du är lika mycket misär-timråsupporter som oss andra. Prova att söka på ”fitt” och ditt användarnamn och se hur många träffar du får och sen kan du komma och läxa upp andra om att skriva i ”affekt”.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2023-02-18
empa11: men dina svordomar i ridderlighetens namn är ok.

Supporterskap ska in i boxen som accepteras…

Jag anser att det lallas på rätt friskt ibland med Di Leva vibbar, rosa moln och myspys i kommentarer kring elitidrott.

Men alla är vi olika och jag respekterar din syn på hur du vill att Timrå ska supportas. Jag äcklas av ditt sätt att inte acceptera andra människor och de behov som kan uppstå under passion.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2023-02-18
empa11: ”Men så länge vi vinner spelar det ingen roll, det här handlar inte om mig. Det handlar om Timrå IK.”

Älska EP för det! Han har ju fattat!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2023-02-18
empa11: Färjestad och dess fans lär känna sig hyfsat pressade om de förlorar mot oss på tisdag då de kan missa slutspel. Lännström borta och förhoppningsvis Lander tillbaka, det kan gå!

Hur många förluster är det FBK har irad nu? 4-5 är det väl.
Låst ämne