1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582095 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2484674

Sv: Apropå nånting...
Olle: nope, det var pojkmannen Montén som stod fastfrusen i båset när vi åkte ur.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Zätas matchens fem stjärnor:

1. Anton Lander. Vilken man, vilken kapten, vilken oxe han är Anton! Kämpar och slitar och visar hela laget att det här ska vi bara vinna! Det räcker inte att ha två man på honom han sliter sig loss ändå. Alla lag i SHL skulle vilja ha Lander som kapten.
2. Olli Palola. Finnens bästa match i timrådressen? Han var tung att möta, låg på motståndarna som en igel och vann mycket puckar. Grymt hemjobb och några fina skott. Han har varit riktigt bra de senaste två matcherna. Fortsätter han såhär tycker jag att man borde förlänga 1 år ytterligare (om vi inte får in Lodin dvs).
3. Emil Pettersson. Har längtat efter att de ska lossna för honom som så många andra. Och nu kanske det har gjort det. Äntligen fick han göra mål. Han hade många chanser och såg mer beslutsam ut i allt han gjorde. Några farliga skott som avlossades och höll på att resultera.
4. Joonas Lyytinen. Backgeneral ikväll tillsammans med Svensson och Didde framförallt. Gör inte många fel. Väldigt lugn med pucken och bidrar offensivt samt visar vilja och timråhjärta när han tar fighten framför mål mot motståndarna.
5. Jakob Johansson. Tillbaka efter en mindre bra insats mot Malmö. Och han var skakig inledningsvis. Växte ju längre matchen gick och gjorde en avgörande plockräddning med några minuter kvar.

Det fanns många som var bra ikväll men väljer ändå dessa. Sedan kan man diskutera vilken ordning det ska vara på dom.

Nu laddar vi för en till viktig match på lördag borta mot Oskarshamn. Vi har vunnit 3 av 3 hittills i år mot dom. Låt det bli en 4:e.
Kommentera