1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582199 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2486945

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
DJ Hemp: Man ska göra jobbet med rätt inställning... En förlust kan jag ta vilken dag i veckan som helst .. men inte att man kommer till match och inte är påkopplad och åker in.på ena skridskon....eller plötsligt glömt hur man slår en ordentlig passning eller spelar ordentligt försvarsspel, trots att man spelat hockey i 15-20 år och lyfter 100-200 lax eller mer i månaden....
Jag Kräver iaf en 100%ig insats mot både Brynäs och Rögle ..om man sen torkar mot ett mycket bättre lag.må det väl vara hänt ..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
Karlsson74: Håller med dig. Men tror också att det här en så otrolig floskel så det finns inte.
Missförstå mig rätt nu, har skrivit precis samma sak som du skriver flera gånger. Men efter varje vinst vi tar brukar jag gå in i något forum som motståndarlaget har, och de skriver EXAKT samma sak. Kan fan inte köpa att det är typ varannan gång lag bara kommer ut opåkopplade.
Leksingarna skrev så när vi vann hemma. Östgötarna när vi vann borta. Vi alla har exakt samma argument om att laget ser oengagerat och lat ut.

Kan inte vara så simpelt. Jag har spelat hockey på halvhög nivå i ungdomen. Aldrig på denna elitnivå. Svaret måste vara att det är så snuskigt tight i år. Att man då går till ”Vi går inte in med blod svett och tårar” i flera matcher när vi inte vinner. Eftersom flera matcher handlar om tillfälligheter som ger momentum, som sedan speglar stora delar av matchen.

Säger inte att jag har rätt. Men eftersom vi alla som är fans till getingbot som är plats 4-10 säger precis samma sak finner jag det orimligt att alla lag ger järnet någon match, för att sedan bli totala mähän som inte tar kampen.
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
Karlsson74:

Köper inte ens att man torskar mot ett s k bättre lag. Är man bara minst 100 % fokuserad och kör hela vägen in i kaklet så finns det egentligen inga hinder. Det har historien visat inom sportens värld. Alla lag har inte alltid vunnit så snyggt, ta t ex Grekland i EM 2004, men de visade i alla fall att ingenting är omöjligt. Med ett ytterst begränsat spelarmaterial lyckades man ändå vinna en stor turnering utan att lyckas med ett piss i övrigt. Varken före eller efter den turneringen. Ja, men då kan väl vi plocka hem ett SM-tecken också. Har ju tagit såväl silver som brons tidigare och nu är det dags att fixa det där guldet innan man trillar av pinn.
Låst ämne