1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2486976

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
Karlsson74: Håller med dig. Men tror också att det här en så otrolig floskel så det finns inte.
Missförstå mig rätt nu, har skrivit precis samma sak som du skriver flera gånger. Men efter varje vinst vi tar brukar jag gå in i något forum som motståndarlaget har, och de skriver EXAKT samma sak. Kan fan inte köpa att det är typ varannan gång lag bara kommer ut opåkopplade.
Leksingarna skrev så när vi vann hemma. Östgötarna när vi vann borta. Vi alla har exakt samma argument om att laget ser oengagerat och lat ut.

Kan inte vara så simpelt. Jag har spelat hockey på halvhög nivå i ungdomen. Aldrig på denna elitnivå. Svaret måste vara att det är så snuskigt tight i år. Att man då går till ”Vi går inte in med blod svett och tårar” i flera matcher när vi inte vinner. Eftersom flera matcher handlar om tillfälligheter som ger momentum, som sedan speglar stora delar av matchen.

Säger inte att jag har rätt. Men eftersom vi alla som är fans till getingbot som är plats 4-10 säger precis samma sak finner jag det orimligt att alla lag ger järnet någon match, för att sedan bli totala mähän som inte tar kampen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
empa11: Nej att vi inte är påkopplade köper inte jag heller. Däremot kan det handla om andra mentala aspekter.
Men i min boknhandlar det mer om taktiska detaljer och spelarmaterial som inte riktigt i det stora är anpassat till spelsystemet vi försöker spela.

Men återigen har vi stora drakar som Leksand och Rögle bakom oss, så nått rätt gör vi ju också givetvis.
Däremot så kommer flertal lag spänna bågen till nästa säsong. Luleå och Rögle, Frölunda etc lär vara slagkraftiga, Lägg därtill HV om de blir kvar.

Därför känner jag att Kapanen har lite att skeuva på i kommande lagbygge.
Låst ämne