1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2494051

Sv: Apropå nånting...
Timrå meddelade nyss ut alla antagningar till NIU, Hockeygymnasiet. Finns att läsa på hemsidan. Spännande namn det där. Många från Timrå men samtidigt många som kommer från spel runt Sthlms område samt en från Brynäs. En som stack ut som intressant är Isac Harju. Kanske släkting till Johan?

Vill inte sticka ut hakan för tidigt men det finns lite draftpotential i denna grupp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Kapanen ska ju satsa mer på juniorverksamheten så det är glädjande!

Ikväll hoppas jag att Leksand, Luleå och Brynäs vinner. Men tror att det kan bli Rögle, Oskarshamn och Malmö tyvärr :) Vilken kväll!

Och snart är det dags för den viktigaste kvällen. Vi är ju bra borta i år. Tänk att få med sig en vinst direkt och sätta pressen på Örebro. Får vi 1-0 kommer vi sälja oss dyrt hemma med chansen att få 2-0 i matcher. Men nu går jag händelserna i förväg. Örebro är luriga. Gäller att få hål på Enroth. Vi har ju lyckats tidigare. Blir oerhört intressant att se om vi har en eller flera nivåer till i oss. Lander har det säkert, hoppas få se fler initiativ från honom som den senaste matchen när han bara bröt in på mål ostoppbar. Och Emil P nu får du gärna komma igång. Tror du gillar slutspelshockey :) Dahlen ord är överflödiga. Han älskar slutspel och kommer att göra allt för att avgöra för Timrå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Ser att Torines son inte blev antagen. Kan kanske vara därför dom flyttar. Trist om det ska hänga på det.
Kommentera