1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581246 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2494058

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Kapanen ska ju satsa mer på juniorverksamheten så det är glädjande!

Ikväll hoppas jag att Leksand, Luleå och Brynäs vinner. Men tror att det kan bli Rögle, Oskarshamn och Malmö tyvärr :) Vilken kväll!

Och snart är det dags för den viktigaste kvällen. Vi är ju bra borta i år. Tänk att få med sig en vinst direkt och sätta pressen på Örebro. Får vi 1-0 kommer vi sälja oss dyrt hemma med chansen att få 2-0 i matcher. Men nu går jag händelserna i förväg. Örebro är luriga. Gäller att få hål på Enroth. Vi har ju lyckats tidigare. Blir oerhört intressant att se om vi har en eller flera nivåer till i oss. Lander har det säkert, hoppas få se fler initiativ från honom som den senaste matchen när han bara bröt in på mål ostoppbar. Och Emil P nu får du gärna komma igång. Tror du gillar slutspelshockey :) Dahlen ord är överflödiga. Han älskar slutspel och kommer att göra allt för att avgöra för Timrå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Ja Satan vilken karneval vi går till mötes. Oavsett hur det går kommer vi minst ha 4 matcher av slutspelshockey.

Kalla mig obotligt naiv, men jag tror att spelare som…:
-Lander
-Hanzl
-Hartmann
-Lyytinen
-Dahlén
-Eronen
-Lundin
-Walli

.. kan plocka fram ÄNNU mer nu när det är fullsatta matcher som verkligen betyder något. Förra året kände jag lite tvärtom, att vi kanske inte hade materialet för att psykiskt bli bättre av avgörande matcher. Fel hade jag dock uppenbarligen.

Skulle vilja ha med fler på listan, menar inte att resterande kommer bli sämre. Men kanske typ samma nivå. En sån som EP hoppas jag växer i dessa matcher, men får feeling att han kommer hitta sin roll fullt ut till nästa säsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Rätt härligt med en veckas vila och bara få sitta och njuta av övriga kval- och slutspelsmatcher några dagar och veta att vi faktiskt är med i den rätta festen! Att vi ska in i det här, längre fram :)
Kommentera