1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2495450

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det som får mig att tveka på ST:s "tips" är pengarna. Dyra spelare som Eronen, Stenqvist och Alvarez försvinner, och ersätts av Hållander och Bernhardt. Visst, Hållander lär kosta en del och det är helt rimligt, men däremot har jag svårt att se att Bernhardt (som är oprövad på SHL-nivå) skulle vara överdrivet dyr.

Apropå pengar så är jag väldigt tveksam till en förlängning med EA. Som jag har förstått det så är inte heller det någon direkt billig spelare och om den tilltänka rollen är som fjärdecenter så låter det omotiverat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Vargher85: Mkt bra genomgång av ST tycker jag, även om det mest av infon redan valsat runt här inne så måste jag ju slänga lite mer bensin på Lodin elden genom att citera STs kommentar ang. Lodin:

"En annan spelare som det spekulerats om är Viktor Lodin. Han har själv sagt på sociala medier att han fått nej från Timrå – och det stämmer att han inte kommer representera klubben nästa säsong. Enligt uppgifter till ST är en av anledningarna att Lodin inte är önskvärd i klubben av övriga spelare."

Har jag missat nåt eller har vi haft den spekulationen uppe på bordet här på forumet?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vargher85: Bernhardt bör/lär ligga runt max 80k i månaden. Annars har Kapanen gjort bort sig där.
Kommentera