1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2500057

Sv: Slutspel 2023
Ska jag vara ärlig så skiter jag nästan i hur det går nu, allt är bonus. Från att blivit tippade för ett nerkval till målsättningen att slippa kvala så är det helt otroligt att spela kvartsfinal. Naturligtvis hoppas jag på att man går segrande ur detta men grinar som sagt inte om det inte blir så. Spelarna borde känna lika och kunna spela avslappnat och köra utan press och leka hockey och därmed vinna när pressen är högre på Örebro.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Villervalla: Jag är också inne på ditt spår. Kommer njuta av hockeyn som är kvar denna säsong. Förhoppningsvis släppte lite knutar förra matchen, jag tycker väl period 2 och 3 iofs vittnade om det då vi lyckades jämna upp spelet.

Utan att avsluta detta för negativt, men det som känns lite sådär är att truppen mer eller mindre är spikad till nästa säsong. Tycker detta slutspel hade varit ett perfekt läge för Kapanen att se vad som saknas när det börjar brinna till lite och det blir ett helt annorlunda spel i ett "positivt" slutspel.

Det negativa kvalet går knappt att jämföra i intensitet och fysik. Där minimeras ju alla misstag och man vill ju inte dra på sig utvisningar etc. Därav är det nästan en helt annan sport med slutspel om Le Mat!
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Villervalla: Exakt, Ingen, verkligen ingen av oss räknade med detta. Självklart hoppas man att vi vinner och att laget inte går in med en mentalitet som säger att säsongen är klar. Denhär säsongen som timråit har varit fantastisk och jag tror att detta är bara början
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
LAGUPPSTÄLLNING: TIMRÅ IK - ÖREBRO HK
Låst ämne