1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

563393 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2500562

Sv: Slutspel 2023
I en sån här match är det ett jättetapp för oss att inte ha en Alvarez gnuggandes sarg sista halvan av matchen.
Med den matchbild som blev(lite ordnat spel, få passningar som går rätt) med kamp, kamp, kamp är han nästan viktigaste forward hos oss.

Örebro är lite bättre än oss. Framför allt vinner de fler dueller fysiskt och får sitt lag att hänga ihop ute på isen under större delar än de få perioder vi fick laget att kugga i. Som jag nämnt tidigare så lyste tacklingar av oss med sin frånvaro. Vid analys ser jag att vi helt enkelt ofta är lite för sena in för att få tag på Öretspelare med klara tacklingar. Vi är inte riktigt där långa stunder och jag kan rent objektivt konstatera att Öret är bättre, inte mycket bättre men tillräckligt för att det till slut blir logiskt med torsk.
Känslan är också att det är för få av våra spelare som njuter av att spela en slutspelsmatch inflr fullsatt arena utan att de mer ser obekväma ut och har alkt att förlora. Knepigt det där med psykologi och anspänning.

Nu när det gått en stund kan vi väl också reducera antalet avgå, sparka och brytkontrakt-inlägg i versaler med hundra utropstecken. Tack på förhand.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
sargad: Örebro spelar på 4 femmor så dom orkar det men Ante tror ju det är u12 och kör på 3 stucken
+1
Kommentera