1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

563393 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2500650

Sv: Slutspel 2023
Zoogin62: Man kan ju släppa ner axlarna nu och inse att man möter ett lag som är kolossalt mycket bättre, blicka framåt mot sommarträningen.
Kapanen har ett stort jobb framför sig och jag tror på hans kompetens. Walli verkar vara en trevlig kille men märks att han inte håller när det väl gäller, detsamma gäller Erik Andersson, Lundin och en rad andra spelare.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Bara konstatera Örebro är större starkare ska Timrå ta nästa steg måste det rensas bort såna som Andersson Boyce Lundin Alvarez bla in med mera fysiska spelare. Sen två nya backar minst som klarar pp box och är jävligt jobbig att möta inga jävla små flugor 🏒🇨🇦💪💯
+5
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Rallarn: kollar du matcherna, 4:e får ju fan inte lira! Men håller helt med, 4:e kedjan är ruskigt dåliga från bänken!
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Antar att det var en plats i semifinalerna som gick bort i och med dagens match. Bittert som fan, men Örebro har det där flytet som krävs och har i ärlighetens namn varit det starkaste laget hittills. Inte bara tillfälligheter som har lett fram till detta smått omöjliga läge.

Men det hade kunnat vara ännu värre. Tänk om din fru hade gått bakom ryggen på dig, om du inte längre haft kontakt med dina barn, om du ännu en gång blivit förbigången på ditt jobb trots beröm för gedigna insatser etc. Då hade det varit läge att lida på riktigt.

Men jävlar. Allt det där är visst också en realitet. Vad har man då kvar att leva för i denna värld? Svaret är bara ingen aning. Ger det tre veckor till. Sedan är det påsk. En ödets högtid. Är sedan gammalt.
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Rallarn: flertalet backar håller inte heller måttet så jävla lätt att forecheka fast eller stressa dem till att slänga bort slumppuckar till höger och vänster. .
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Rallarn: Walli kan ju mycket väl ha skrivit på för en annan klubb redan, han offrar inga hörntänder just nu, om man säger så. Jag tycker värvningarna och förlängningarna hittills, med undantag för Lyytinen, skriker ”vi vill undvika kval” inte ”vi vill gå till en semi”. Precis som du är inne på så måste vi skaka fram stålars och dumpa spelare.

Kan vi få en vinst och en extra hemmamatch så är det bra. I annat fall får vi ändå vara nöjda men det är så klart alltid tråkigt när säsongen tar slut. Silly blir mer spännande än resten av det här slutspelet dock. Hoppas vi vinner nästa nu så det blir lite nerv iallafall!
+4
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Man gillar ju Jacob Johansson också men hade han spelat i t.ex Färjestad så hade han spelat klart för säsongen. Håller inte heller på slutspelsnivå, det anade man väl även på förhand.
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Favorit i repris.
+3
Kommentera