1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2501295

Sv: Slutspel 2023
jå1: Vet någon något mer om detta än den där raden som stod i ST?
Har lite problem med allt kring detta. Precis som Domustrappan var inne på. Varför ska man skriva det, om man inte kan utveckla ens lite? Det enda som finns nu är spekulationer som inte gynnar någon. Vissa stämplar Lodda som problembarn. Andra dömer ut spelare i truppen, som att de inte vill ha något med honom att göra.

Det får ju ändå ses rätt allvarligt om befintliga spelare inte vill ha en lagkamrat från förra säsongen. Är det bäring i denna skrivelse måste man ju på något sätt utveckla. För allt som blir kvar är massa agg, som kanske inte ens är motiverat.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
empa11: Skulle tro att det i så fall är Lodin själv, eller de spelare som det handlar om som vet exakt. Eller förresten; Lodin kanske inte ens vet själv. Beror väl lite på självinsikt och sånt. OM det nu stämmer. Allt annat - även ST:s uppgifter - är ju andrahandsuppgifter och vi vanliga dödliga kommer aldrig få veta exakt. Dessutom har ju alla mynt två sidor. Timrås sida kanske visar sociala svårigheter, något som Lodins mynt kanske inte visar? Han vill ju tillbaka, så han delar nog inte upplevelsen med Timrå.

Jag tror att det är klokt att ha det perspektivet på situationen, eller Lodin-gate om man så vill, och lämna det därhän. Alla incidenter har två sidor, alla konflikter har två som träter.

Vi vet inget. Kommer aldrig att veta. ST har nog hellre inte hela bilden. Vi får helt enkelt lägga vår tillit till att Kapanen faktiskt tar det bästa möjliga beslutet för Timrå IK.

Men ja: det är jävligt dumt av ST att skriva som dom gjorde. Antingen säger man a,b,c och hela jävla alfabetet eller så håller man käft om just det. Men mest troligt, eftersom dom bara sa A, har dom inte heller vidare mycket att gå på.
Låst ämne