1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2501394

Sv: Slutspel 2023
Tikarn97: Kan inte förstå att vi släpper Walli faktiskt. Hade slantat upp rejält för att behålla honom. Tycker han med sitt driv, intensivitet och irrationella spelstil är en riktig mönsterbrytare i laget. Sen kanske han inte varit så bra de senaste matcherna, men överlag hela säsongen så är det han som gör jobbet när andra sitter kvar i bussen. Dessutom är han fysisk och lite grinig emellanåt, vilket uppskattas.

Sen är han ju inte lastgammal heller, tror det finns en hel del potential att utvecklas ytterligare hos honom.

Men jag kan förstå att det finns skeptiker som tror hans säsong är en "one hit wonder", att han har överpresterat utifrån sin förmåga. Men jag tror tvärtom, att han kan bli en riktigt bra SHL-spelare på sikt och att detta bara är början av hans utveckling. Om Skellefteå norpar honom är det bara att gratulera.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Vet någon om Walli till Skellefteå är klart?
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Labban: Grejen med Walli är att han har haft dessa tendenser varje säsong. Han har alltid haft hyffaad produktion i en oftast rätt deffensiv omgivning. I allafall jag sa tyckte redan i HA att han inte fick chansen riktigt där heller. Han var ju en av de bästa forwardsen i HA finalen mot Björklöven bland annat.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Ännu ett småländskt lag på uppgång? Sundsvall tycks i alla fall inte utgöra något större hinder för Kalmar. Visst, mycket återstår, men skulle inte förvåna mig om vi snart har en till aspirant på SHL-platsen där i det sydöstra hörnet av landet.
Låst ämne