1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581820 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2507468

Sv: Slutspel 2023
Olle: Det hade inte varit en fullbordad Timrå förlust om inte Olle här klagat på Svensson till fullaste.


Svensson har för dålig puckhantering? Jasså även fast han är en av dem få backarna i laget som lyckas minst med att tappa puck till motståndarna.

Är det hans fel att laget står stilla eller gör sig själva svåra att få sig en pass? Ska man blicka över hur många mål/farliga chanser på mål hans ”enkla pass” har gett laget?

Svensson är halvblind och ger tydligen iväg pucken till motståndarna stundtals i egen zon när han är nog top 2 av backarna som lyckas vända bort motståndaren och skicka iväg den till egen kamrat.

Svensson som är ”helt inkapabel att få en puck på mål” måste ändå lyckas få det med tanke på att han ligger top 14 i corsi/fenwick när det kommer till Timrås statistik. Dom enda forwardsen som är över han är Hartmann på 13 plats sen är det hemvändarna. Men jaja han är helt inkapabel att få en puck på mål.

Sen så innan de blir nå tjat om Corsi hit eller Fenwick här så ligger Svensson högt uppe när det gäller ”Skott PÅ mål”

Släpp alkoholen för ditt eget bästa.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Dubbeld: Jag håller med, Svensson får oförskämt mycket skit. Han är en av få som höjt sig inför slutspelet. Till den skaran lägger jag även till MPS, Dahlen, Stenqvist, Eronen och Lundin.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Dubbeld: vad fan snackar du om? Svensson är 5:a bland backarna gällande Corsi i skottförsök framåt och han är tredje sist i hela laget (bakom EP och Eronen) med skottförsök mot laget när han är på isen.

Men fortsätt hitta på statistik som passar ditt narrativ 👍. Du var mer trovärdig när du hyllade Putin än vad du är nu.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Skippade eftersnacket men efter att ha skummat igenom forumet hade jag velat se intervjun med Lander. Fan vad snyggt att han tvålade till fjollan Westberg. Den sistnämnde var precis lika outhärdlig som alltid igår.

Kanske lite taskigt att plötsligt kasta in Kaarlehto i en match som kan bli säsongens allra sista? Gissar att JJ får stå i den också. Trots några halvdana insatser nu i slutet.

Läste det först när jag vaknade, men fann då en viss tröst i att Malmö lyckades hänga kvar i SHL. Av de sista elva matcherna vinner man alltså tio och förlorar endast en och denna i sudden. Snacka om att trots allt inte vara ett ”loserlag” utan bäst när det verkligen gäller. Trodde jag aldrig. Hade kallt räknat med att Brynäs skulle vara det första svenska lag som vänder 0-3 till 4-3 i matcher.
Låst ämne