1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581130 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2507695

Sv: Slutspel 2023
Olle: Hardegård har varit skillnaden till stor del. Bombar in mål precis när vi inte behöver dom i baken. Blir tung uppförsbacke när han får max utdelning gång på gång. Inget ont om Harde gillade honom i Timrå. Nu gillar jag inte honom värst mycket ;)

Frågan är om JJ kan växla upp och rädda oss som han gjort tidigare. För jag tror att han kommer att stå igen. Man vågar inte i en avgörande match byta målvakt som Örebro gjorde.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Zäta75: Nej den där jävla Ohårde ska faan bara bli en blöt fläck i sargen i nästa match. Pissluffarn har väl redan gjort lika många mål MOT oss i enbart denna kvartsfinalserie som han gjorde FÖR oss under alla sina säsonger i Timrå.
Inte min favvo just nu kan man lugnt säga. Vart faan har den där valhänta jävla kalven på grönbete som slog indianare i parti och minut tagit vägen? Honom vill jag att ni som har mäktiga Voodoo kunskaper fram manar. Kan vi be Wennerholm skriva nån hyllningskrönika om honom kanske?
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Zäta75: men ändå…
Det är väl det som om man ska hitta svagheter i Antes system/filosofi så måste det vara oförmågan att engagera hela laget i spelet.

Kollar man i slutspelet bara så blir det sjukt tydligt men det har väl visats hela säsongen om man ska vara krass.

Vi känner kanske att frw kan engageras mer i försvaret och backarna kan kanske visa att dom också kan vara med norr om röd linje.

Detta gör Örebro sjukt mycket bättre!
Individuella skillz upplever jag som det enda som ger engagerade defensiva frw och samma med backarna. Vi saknar Rindell rejält…

Lander säger ju rakt ut vad som failar hårdast i sin tjurintervju igår och det är fan i mig bullseye.

Men varför är det omöjligt att komma åt detta?

Backjävlarna på mellis dödar alla försök att behålla tryck men ger heller inget jävla försvarsspel värt namnet!

Ser inte Svensson Erixon Strömberg detta själva? Dom gör sig ju bara till konor som ska rundas för dom bjuder på 2-5 meter accelerationssträcka med puckkontroll för Örebro.

Aggressiviteten måste upp igen med.

Vi var bra borta mot Öret tack vare aggressivt och rakt spel. Men nu senast inleder man men orkar inte fullfölja.

Vet inte om skador osv så bortsett från det måste jag säga att några mål i röven får oss att parkera de formationer som funkar bäst och stångas på med det som inte funkar jättebra. Dom blir avmattade och funkar lite sämre.

Men största problemet är ändå att Timrå inte klarar av att spela samlat.

Det får man ge Freddan kanske ändå att han löste bättre.

För spelarna är i stort de samma.

Vi ligger under i psykologi och i resultat så att laget SAMLAT måste ta mer risker än man gjort hittills är rätt jäkla uppenbart.

Ändå ser det ut som det gjort hela säsongen nu.

Försvara sig till en förlust tänker backarna och bara vara bakom förlängd offensiv mållinje tänker frw (överdrivet såklart)…
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Oskari Laaksonen är klar för Luleå till nästa säsong... Snackades om honom förut.
Låst ämne