1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2509082

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Tycker du? Alltså på riktigt?

Nog har Timrå haft mer rafflande serier i slutspel än så här. Vi hade härliga bataljer mot HV och Frölunda sist vi var att räkna med. För att inte tala om slaget om Västernorrland gånger två. Det var episka serier.

Den här serien smolkas ner av osportsligt beteende och svaga domarinsatser. Misstänker att även du - som verkar sund - tycker att Bromés diving är helt jävla horribel. Precis som filmningen som föranledde ett första mål. Det drar ner upplevelsen av den här serien.

Även om Timrå är bättre på att ta dumma utvisningar så har det vid tre av fem matcher varit en bedrövlig nivå på domarna. Förra matchen i Timrå gjorde dom bra. I övrigt är nog det vad jag tar med mig från den här serien. Tyvärr.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Kerstin_k: ja jag tycker divingen av Bromé var riktigt ful och jag håller med om att det har varit endel väldigt dåliga och ganska många tveksamma domslut men kan ju inte styra över svensk domarkår, de håller generellt ganska dålig kvalité tycker jag. Vi blir också felfördelade från och till. I övrigt tycker jag serien har varit otroligt underhållande.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Kerstin_k: Håller med, den här kvarten är vanära rakt igenom. Örebro vet att domarna inte klarar av tempot och fuskar maximalt på det faktumet. Undra hur man känner som supporter till Örebro? Skulle det kännas glädjande att gå vidare med ett lag proppfullt av fuskare?
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Kerstin_k:"Slaget om Västernorrland" Kvarten mot modo som i folkmun(utanför Timrå och Övik) fortfarande kallas som en av de bästa kvartsfinalserier som spelats.
Låst ämne