1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580571 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2511888

Sv: Slutspel 2023
JonteD: Lustigt! Höll precis på att skriva att samtliga är välkomna så länge de har ett öppet sinne och är ödmjuka.

De som kommer in och försöker trolla brukar få ett mindre trevligt bemötande.

Har du approprierat Uzbekistans flagga nu? Tyckte jag läste för länge sedan att du skulle upphöra med den? Eller hänvisar du bara på att det är en vagt misshandlad variant av Jamtflaggan?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Hallelujah. Efter den här kvällen kan man dö lycklig. Vi är där igen. På toppen. I slutspel, där vi som publik steppar upp och blir galna och skapar en inramning som är utöver det vanliga. Det blev inte konkurs och det blev inte fler matcher mot Tingsryd i allsvenskan. Nej, vi får på nytt uppleva slutspelsmatcher där allt står på spel, där stjärnor kliver fram. Fy fan, det blev verkligen en sån match man hoppades på, en sån som definitivt kommer kliva in bland de mest minnesvärda man upplevt på plats. Som när Pyörälä vände en slutspelsmatch på egen hand i tredje perioden mot HV.Som när vi kvitterade mot KHK och som när vi svepte DIF i fjol. Tack alla inblandade! Nu åker vi ner och vinner en till i Örebro också så vi får semifinalmatcher att njuta av också. Jag vill bara ha mer, mer, MER!
TIMRÅ IK! Och hörni, det är finalklass på vår publik och klack!
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Pinaceae: De fattas en grej i mitten men färgerna e ju rätt de e de närmaste jag kan komma mitt kära Jämtlands färger 👍👍👍😇
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
WOW JESPER KARLSSON 4-0 SVERIGE! EXTREMT SNYGG FRISPARK! HAR TJATAT ATT HAN SKA FÅ SIN CHANS OCH HAN TAR DEN SÅ DÄR!
Låst ämne