1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581464 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2526043

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Minns för några år sedan när Tampa Bay körde en 1-3-1:a med finessen att offensiv försvarare inte satte press innanför offensiv blå. Flyers som de mötte slutade bara spela och matchen stod på riktigt still medan Tampa behöll positioner. Blev en massiv debatt i hela NHL om hur detta spelsätt skadade hockeyn. Minns inte vilka åtgärder ligan tog mot detta, men vet att spelsättet upphörde, då hockey faktiskt ska vara kul att titta på för de som betalar.

Har inte pinnat exakt Växjös spelsätt. De har en liknande defensiv och sätter man denna till punkt och pricka är man väldigt svår att möta, men det blir också skärkukenavmigsnälla-tråkigt.

Idag släpper de inte in något mål. De gör ett. De skjuter 11 skott på mål.

Hockeymördare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Kära Timråiter i kväll fick hockey Sverige bevittna hur man genomför en bortamatch i en SHL final. Lika bra att det får bli en instruktionsfilm hur man vinner matcher, inget spektakulärt hände på nått sätt från deras sida, avsaknad av felpass, idiottacklingar och andra normalt mänskliga felbeslut saknades från deras sida. Bara att gratulera och för oss bryta ihop och komma igen på Torsdag vilket vi givetvis kommer att göra. It's not over before the fat lady sings.
Kommentera