1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582312 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2526036

Sv: Apropå nånting...
empa11: efter att ha sett den här matchen fattar man att Växjö har svårt att dra folk. Helvete, vilken hockeymördaruppvisning. Betongmur, struktur och dubbla hängslen och livremmar.

Lär inte bli någon mer final för min del. Just nu känns hockey som den minst underhållande sporten på planeten. Kollar hellre en oktobermatch på regnsur plan mellan Örgryte och Oddevold, nerdragen till 50% hastighet.

Jeeez. Ge Växjö guldet nu, så slipper växjöborna och alla vi andra se skiten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Det här får mig att önska att vi aldrig någonsin behöver uppleva en final. Herregud, vi kan hellre åka ur så vi får kämpa om att gå upp igen känns det som. På riktigt så har SHL problem. Kom på mig själv under kvartsfinalserien att känna att den där sista lilla nerven man upplevt under kval upp och ner saknades. Den är känslan såklart omöjlig att förklara för supportrar till lag som prenumererar på slutspel men har man varit med om det vet man. Supportrar till Brynäs kan glädjas åt att ha chansen om ett år
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Minns för några år sedan när Tampa Bay körde en 1-3-1:a med finessen att offensiv försvarare inte satte press innanför offensiv blå. Flyers som de mötte slutade bara spela och matchen stod på riktigt still medan Tampa behöll positioner. Blev en massiv debatt i hela NHL om hur detta spelsätt skadade hockeyn. Minns inte vilka åtgärder ligan tog mot detta, men vet att spelsättet upphörde, då hockey faktiskt ska vara kul att titta på för de som betalar.

Har inte pinnat exakt Växjös spelsätt. De har en liknande defensiv och sätter man denna till punkt och pricka är man väldigt svår att möta, men det blir också skärkukenavmigsnälla-tråkigt.

Idag släpper de inte in något mål. De gör ett. De skjuter 11 skott på mål.

Hockeymördare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kommer aldrig mer att se en hockeymatch med Växjö inblandad!
Är detta framtidens hockey! Fy fan på ren Svenska!
Kommentera