1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581621 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2530493

Sv: Apropå nånting...
Tycho: MrMadhawk har ingenting om Timrå. Hans källor försvann med Nubben. Numera får han scoops från lokaltidningen när det kommer från Timrå.

Ros har en källa i Timrå fortfarande. Så det är sportbladet vi ska gå efter om vi ska ha silly från Timrå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Det lär bli Modo och nya derbyn nästa år. Inte stor chans att Djurgården vänder detta. Lite tråkigt hade velat se Bernhardt i Timrå, men vi har ju redan Rindell som är klasser bättre :) Gillade det jag läste i expressen häromdagen att man letar efter en klassback som kan logga 25-30 min och spela både pp och boxplay. Det får gärna ta tid om man hittar något bra för det behövs.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Det där tror jag inte är helt korrekt. Nog för att Johan kan ha haft nubben som källa men han har ju även agentkontakter samt bra kontakt med spelarna själva.
Han reser ju över hela Sverige och kollar på sjukt många matcher och har således fin kontakt med rätt parter helt enkelt.

Ett exempel är det här med längden på Hållanders kontrakt. Det visste inte Sundsvalls tidning dom skrev bara långtidskontrakt men Johan skrev ut det (5år).

Ros däremot, han vet ingenting. Han skriver bara det alla andra tidningar redan hunnit skriva om. Den sista tidning jag skulle lita på är Aftonbladet och i synnerhet Ros.
Kommentera