1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2531358

Sv: Apropå nånting...
Har som sagt släppt det där med ”hatlag” eller motsvarande, så det blir ingen sådan lista från min sida. Däremot skulle jag kunna tänka mig att rangordna de lag som jag gillar efter Timrå IK, men då blev det väl ramaskri härinne.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Fan. Är du på jakt efter Nobels fredspris? En annan hårt fostrad i skuggan av typ Socker Conny och 70-tals brutala NHL-slagskämpar i långa hårsvall utan hjälm med knogjärn gömda i handskarna, jag får slita hårt för att komma ifrån det grymma och förlösande hatet…

En annan som till och med skissat på faktaboken ”101 sätt att starta en fight”… Det är väl bara att boka in en kurs i hockeymys på Komvux:) Jag är faktiskt imponerad av din ömsinta storhet… Bra där.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: En förening som jag är lite imponerad av är Saik. Dom har byggt ett tryggt och stabilt grundspel som genomsyrar hela verksamheten! Plus att dom verkar ha bra ekonomi och en bra organisation överlag!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Jag tycker du ska köra! Stort av dig att visa välvilja och smygkärlek i min mening, det är lättare att hata.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Förr var Brynäs givna hatlaget. Men det har svalnat rejält med åren. AIK låg också i topp, men för svaga nu för att jag ska bry mig.

1. Växjö. Plast, onödigt bra, ful dräkt, inget bortafölje. Jobbiga för Timrå dessutom, vilket är extra jobbigt som boende i Kalmar, pallar knappt åka dit.

2. Övriga plasteventklubbar med Linköping i topp. Jag räknar in tombola-Oskars här - sicket jävla flyt dom haft! - men dom är som Kalmarbo ändå behändiga att ha i SHL.

3. Djurgården och Modo. Vilket gör HA-serien svår. Men den där målsignalen på Hovet är vidrig, måste jag välja blir det DIF.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Åker förbi torget i Växjö. Uppskattar de att vara omkring 1000. Större plastlag finns de inte. Ekar tomt
Kommentera