1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582032 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2536885

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: vi är väl alla lite ”kvalskadade”, konstigt vore väl annars med tanke på våra senaste säsonger. För mig ter det sig tvärtom, jag har puls i varenda grundseriematch. Det var en period där i vår sämsta streak förra säsongen då vi skulle möta Rögle borta då jag gav fan i resultatet men annars durrar pulsklockan varje match. Ohälsosamt? Förmodligen. Men klart bättre att brinna av på kuben eller Sören Persson än att brinna av på frugan. Man kan säga att domarna och EP räddade mig från att sova på soffan många nätter ifjol.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Enig. Även om pulsen inte är densamma som bottensäsongerna då man efter varje tappad poäng vill svepa whiskyn och i tystnad fortsätta ut till balkongen och dra en framvolt över räcket, så är man ju ändå på-nålar-fokuserad. Personligen har nog mycket att göra att jag avskyr typ varje lag i serien på individuella plan, och känslan att tappa poäng till deras fula skitnöjda fans skär inuti mig. Speciellt när många av poängtappen är pga att vi blir negativt särbehandlade av domarna. Jajamen, jag är helt övertygad om att vi sett över en säsong blir ganska påtagligt, kanske t.o.m. utstuderat missbedömda av våra rättskipare. Claesson tog det ju parodiskt för långt, så nu kanske det mojnar lite ifall fler fick upp något öga för detta.
Helt fritt att tycka jag har fel eller fel fokus, men jag kommer heller aldrig ändra denna övertygelse 🥳

Rätt skön livlina att skylla på med när man håller på ett lag där domedagen till sist kommer knackandes på dörren, oavsett hur bra det gått under en viss period.
Kommentera