1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577856 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2536992

Sv: Apropå nånting...
empa11: Visst finns det saker på alla övriga lag som man ogillar, vissa mer än andra kanske.
Växjö - Gillar dom ens hockey? Vinner hela tiden. Handklappor på läktaren. Lämnar för att kolla handboll. Provocerande.
Skellefteå - sjukt självgoda fans. Skippar att gå på grundseriematcherna för att vänta in finalen. Hängde en docka av jonte Hedström, något av det mer osmakliga man varit med om. www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/XwMgLb/har-gatt-for-langt
Färjestad - Jörgen Jönsson. Håkan Loob. Kartell.
Örebro - Filmande plastlag.
Frölunda - …har inget på Frölunda tror jag. Nån som har agg där?
Oskarshamn - stolpskott från att aldrig ha hamnat i SHL till att börja med. Usla fans. Borde åkt ut pandemisäsongen men fick frikort.
Leksand - miniserien då vi slog ut dom och gick upp mot KHK var ett långt diving-maraton. Inget illa att säga om fansen men dom fick också frikort pandemisäsongen och det är ganska vidrigt.
Rögle - Inget illa att säga om fansen. Lite av en frisk fläkt. Sjukt störande att vi vek ner oss så kapitalt mot dom i grundserien.
Luleå - Helt ok fans, va? Minecraft-miljarderna sticker i ögonen.
HV71 - Jämtin. Ledin. Skridskoskena som lossnar. Vände 1-3 i matcher, det glömmer man aldrig. Trubbades av lite då som for ner i HA.
LHC - Norrena. Pihl. Var väl huligan-varning på deras fans ett tag också? Kändes som fel fokus rätt ofta där.
Brynäs - otroligt självgoda fans. Unnade dom inte HA men har varit en hel del översitteri genom åren.
Malmö - känns inte som att det borde finnas ett hockeylag där nere på kontinenten. Inga större känslosvall över dom dock.

Cyclops - skulle behöva skriva en hel jävla uppsats.

Kan ta med DIF som bubblare - Nilsson försökte peta ut ögonen på Koskinen. Filmade kraftigt i kvalet mot oss. Sörensen. Slog ut oss lockoutsäsongen där det annars kändes som vi kunde gå hela vägen.

Sen det här ”gynna era broderliga norrlandslag” det är total bullshit för mig. I min värld har Skellefteå, Brynäs och Modo några av dom sämsta fansen i idrotts-Sverige (på olika sätt). Finns så klart fina eldsjälar i dom klubbarna också men drar man ett snitt så är det inte vackert.

Håller för övrigt med i domarfrågan. Dom är människor och människor tar irrationella beslut. Helt övertygad om att det känns lättare för dom att ta tveksamma beslut mot lilla Timrå IK än mot stora Färjestad eller Växjö. Ante fick rekordböter för ganska lindrig domarkritik, såg aldrig att bulan, Jönsson, Rönnberg eller Mitell fick det när dom spydde galla i slutspelet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jäkligt konstigt att Fillander blev årets tränare, dels spelade de inte kval ifjol och kom på en lägre placering än Timrå. Timrå klarade sig kvar på kval ifjol och slutade femma i år, med tanke på det borde Ante blivit årets tränare.
Kommentera