1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2537108

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Och som jag sa när Modo blev klar för SHL, media kommer fokusera mer på Modo. P4 Västernorrland la ut att Bernhard fick pris men inget om Lander eller PS.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Nyhetens behag, nästan all media lever på klick och intäkter från annonsörer så det är föga förvånat att de pumpar ut modoartiklar för det klickas nog rätt bra just nu. Har svårt att se att ST.nu, hockeypuls osv kommer lägga mer fokus på lillebror efter sommaren men tabelläget kan visserligen spela in där ju längre säsongen leder. I Dövik har de allehanda och de kommer såklart fokusera på Mo-Domsjö. Vad gäller skvallerblaskorna så är de oavkortat finansierade av annonser och det som skapar mest klick för stunden kommer få flest artiklar.
Man vill gärna tro att de "älskar" stockholmslagen" men det är en sanning med modifikation, de som skriver har nödvändigtvis ingen kärlek till lagen (finns undantag) utan de försöker inbringa så mycket stålar som möjligt och i storstaden bor de mycket människor och föreningarna har många supportrar som skapar klick och inbringar stålar.
Bor själv ihop med en från mediabranschen och umgås i stor utsträckning med andra inom samma yrke. Hon har både varit på Klick-media men även på mer seriösa aktörer men oavsett hur de finansierar maskineriet så är det Klick, närvaro, deltagande eller besök som avgör allt. Intresse inbringar pengar och eftersom nästan all reklam är utländska spelsidor så finns det mycket att hämta.
Alla vill de vara först, alla vill de ha mest trafik och i slutändan handlar det om vad som skapar mest klick. Tycker att expressen (historiskt) varit duktiga på att skriva om Timrå, mest för att Magnus Nyström troligtvis, iaf delvis, har ett rött och vitt hjärta men senaste säsongen tyckte jag de var rätt dåligt faktiskt.
Så dra inga växlar av de som skrivs just nu, just nu förtjänar de att vara i rampljuset men de går snart över.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Helt väntat, och i sin ordning. Låt dom hålla på. Låt spelet börja, sen får vi se vilka som hörs och syns mest.
Kommentera