1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581625 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2538328

Sv: Apropå nånting...
Olle: Är det större chans att Timrå vinner SM-guld än att MoDo klarar sig kvar? Vad tror du? Jag har ingen koll på Swedish Hockey League efter dessa år i ”gränden”, men ni Timrå-supportrar verkar veta vad som gäller för att bygga ett vinnande lag. Kvartsfinalsuccén har gett er självförtroende!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dexter : Ja det är större chans att vi vinner SM-guld. Ganska rejält mkt större t.om. Ni har på riktigt en riktig skitsäsong framför er. Jag vet, det är asroligt att gå upp. Men nu knackar verkligheten på dörren. Ni kommer förlora en helvetes massa matcher kommande säsong. Förluststreaker som närmar sig tvåsiffrigt är mer troliga än tvärtom. Ni ska överleva, det är allt er säsong handlar om. Och den startar nån gång i mars 2024
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dexter : Vilken intressant frågeställning! Jag tror att det krävs överjävligt mycket som ska träffa rätt för att Timrå ska vinna ett guld, inte minst att skador och felvärvningar ställer till det för ett par topplag som Växjö/FBK/SAIK.

I ert fall så tror jag det ska överjävligt mycket till för att ni ska rå på LHC/Malmö i ett kval, även om ni värvar in en SHL-trio för förstalinan. Er backsida ser bedrövlig ut, ungefär som Timrås när vi åkte ut säsongen 18/19. Lika lite SHL-erfarenhet på backarna. Att ni inte gör er av med Brickley utan istället förlänger, där ringer det varningsklockor. Förstår att du raljerar när du skriver att vi vet vad som krävs för att vinna men vi vet definitivt vad som krävs för att åka ur. Hinken måste trolla på backsidan men vad jag förstår så ska ni in med en hel förstalina plus en förstemålvakt också så en hel del pengar kommer ju läggas där.
Kommentera