1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581950 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2541187

Sv: Silly Season 2023-2024
modomille: du räknar upp 6 spelare, det är en ”drös” för mig om totalt antal spelare är typ 24 st. Bernhardt, Woods, Aagard och Dickinson är ju utfyllnadsspelare i SHL, bara för att Timrå, Skellefteå och Färjestad slängde ut tidiga kontrakt på dom så betyder ju inte det att man räknar med att dom ska bli tongivande. Man hoppas kanske!

Sen när jag skrev ”förlängt” så inkluderade jag faktiskt alla andra spelare med kontrakt som följer med upp. Ingman och Näsén, dom hade ju för fan tufft mot ett skadedrabbat och slutkört DIF, hur ska det gå mot SHL-lag? Folin? Brickley med träbenet?

Du kan själv söka på ”Sam” eller ”Vigneault” och hitta dom inläggen, jag tänker inte göra en novell av det här. Dom finns där.

Gudlevskis säger ju själv i intervju att han inte kunde vänta på besked från Modo och Oliknuora vill utomlands. Sen kanske ni har 3-4 målvakter till på bordet men det är i en imponerande takt ni sparkar ut spelare som tog upp laget. Det är väl så man bygger heart of hockey antar jag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2023-2024
Olle: Sen är det väl skillnad på att tillsammans stanna kvar i en nykomling som förmodligen kommer få det tufft. Eller gå till varsitt annat lag och slåss om en plats i ett redan etablerat SHL-lag. Går inte ens att jämföra dom två situationerna.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
Olle: Och bara för att du skriver att dom kommer få det väldigt tufft så betyder det inte att det blir så. Tvärtom så finns det mer som talar för att dom inte får det väldigt tufft. Annars hade inte bra SHL klubbar varit intresserade av dom. Det var många här inne som hyllade Bernhardt och ville ha honom, sen när det stod klart att ni inte skulle få honom så ändrades tonen..
"slängde ut tidiga kontrakt" låter som att du försöker få det till att det är nånting dåligt? Tvärtom man vill säkra upp tidigt.

"Sen när jag skrev ”förlängt” så inkluderade jag faktiskt alla andra spelare med kontrakt som följer med upp"
Haha det passar ju bra att skriva nu, var inte riktigt det du menade från början va?

"Sen är det väl en sak att ni är sist ut på marknaden, en annan är ju att ni redan förlängt med en hel drös spelare som kommer få det väldigt tufft"
Låter mer som att du menade spelare som vi har förlängt med under säsong eller efter vi gått upp, men fortsätt slingra dig ur..

Tänk att kritisera en klubb för att dom har förlängt (!) med spelare 12-10 månader innan (!) det står klart om klubben har gått upp eller inte. Vad ska man göra? Inte förlänga med spelare alls? Eller ska man ha en synsk sportchef? Fan han kan vi inte förlänga med för om 10 månader så är vi ett SHL lag och han kommer inte hålla i SHL!

Återigen så här skrev du om Vigneault och våran syn på han
"Han vill man alltså ha in på dom två första linorna? Obegripligt"

Jag motsatte mig det och skrev som det är och delade också ett inlägg från idag om Vigneault. Ett inlägg där en är kritiskt till att ta tillbaka Vigneault. Det inlägget fick flest likes idag i MoDo boken. Men du försöker få det till att låta som att majoriteten vill ha tillbaka Vigneault OCH sätta han i dom två första linorna. Rent skitsnack från dig.

Okej så nu har vi kanske 3-4 målvakter på bordet och därmed flera alternativ om det skulle skita sig med Olkinuora? Det var inte riktigt så det lät förut

"Sen värvar man en andramålvakt från AHL och dumpar Gudlevskis för att Modo vill vänta in nåt bättre men förstaspåret Oliknuora, som var med i Brynäs katastrofsäsong, vill inte ens dit så nu sitter man med skägget i brevlådan på målvaktssidan också"
"Det är klart ni kollar på fler målvakter när Olkinuora nu sagt att han vill utomlands"

Här låter det som att vi tabbade oss när vi dumpade Gudlevskis och vi började kolla på fler målvakter först EFTER Olkinuora sagt att han vill utomlands. Vi sitter med skägget i brevlådan därmed. Vi har tabbat oss. Men det är ju visat sig inte vara riktigt sant va? För Gudlevskis fanns aldrig med i bilden. Vi hade gjort klart med Olle Eriksson Ek flera månader innan ( som backup vilket Mrmadhawk har avslöjat) och planen var alltid att ta in en annan första målvakt om vi skulle ta klivet upp. Så sig mig hur har vi tabbat oss? För det låter som att vi har gjort det när man läser det du skrev.

Hetsa om du vill inget fel men snacka skit och sen försöka slingra sig ur det, ne det kan vi klara oss utan här på HS.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
Olle: Så du vill att vi ska behålla alla spelare som inte platsar i ett SHL lag bara för att dom var med och tog upp oss?
Gudlevskis är nog inte sugen på andra spaden och om han nu hade varit intresserad av det så är han nog bra mycket dyrare än Olle Eriksson Ek + Pontus Eltonius.
Och tillslut så tror jag inte han hade funkat som vår förste målvakt. Vi behöver någon som är mer stabil.
Låst ämne