1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582163 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2541755

Sv: Silly Season 2023-2024
Knylan: Vi är alla här överens om att EA är en spelare som just inte väcker nåt. Menlös har nämnts. Jag har dock inte sett många som uttryckt att han är direkt usel, ett sänke mm. Habil s k u l l e kunna vara ett epitet på honom också. Jag vet att många kanske tycker det är väl positivt sett till prestationerna men jag kan ändå tänka att det är vad Kapanen lite ser men kanske framförallt hoppas på. En motvikt till stjärnglansen i forwardsuppsättningen. En kille som varit med ett tag, vet vad som krävs och kan gå in och vara habil. Billig i drift men säker leverans. Inte poäng då men trygghet, stabilitet och upprätthållande av nivå. Han är själv inte nöjd med gångna säsongen och det finns en "gå till jobbet varje dag"-aura sedan tidigare hos honom som jag tror både han och ledningen hoppas och tror skall kunna uppnås igen
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2023-2024
mikenomad: Vissa verkar förvänta sig poängproduktion från EA. Man måste nog väga in på vilka premisser man förlänger med honom. Han ska spela i 3:e eller 4:e och spela 0-0. Han ska inte göra några mål eller poäng, han ska bara döda tid och i bästa fall ställa sig åt sidan om någon yngre lovande spelare/Junior spelar så bra att denne gör anspråk på EA’s plats. EA ska göra oss lite mindre skadekänsliga på forwardssidan. Sen kan man ändå fråga sig om han redan är överflödig ändå men det är ju inte fyra producerande femmor som är kapanens mål heller.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
mikenomad: Jag är absolut inte en i motorsågskören gällande EAs förlängning, -egentligen-.
Tycker han absolut har positiva sidor, och hans rutin ska man aldrig förringa.

Det jag dock denna gång sitter och bankar träklubban i skallen över, medan jag spänner kardborrebanden på skorna, är hur man tänkt med honom sett till materialet vi har i samma fack och kombinationen av att vi verkar vara så ekonomiskt ansträngda att vi inte kan lappa den nuvarande rätt svajiga backsituation. Lägg även därtill att det talats mycket om inslussande av juniorer med.
Tänker man potentiellt EA, Boyce och Mieho som extra? Förutsatt om laget är friskt och OJ+Värmhed får chansen.

Försöker alltså inte säga mot dig. Förstår helt klart förlängningen av EA i 8 fall av 10. Vi kommer nog inte få några svar heller förrän laget är spikat, men så länge är det ju kul med hjärngympa.
Låst ämne