1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581141 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2547122

Sv: Apropå nånting...
roger_sundsvall: jo de där målvakterna kan nog rädda upp defensiven men om inte backarna kan leverera snabba pass upp till våra stjärnforwards så är ju risken att vi kör fast i motståndarnas försvar. Och vem ska stå point på blå i PP?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Vi har potentiellt endast tappat Stenkan. Tror inte vi är så försvagade som så många tror, med en nästan intakt defensiv som nu får chansen att spela allihopa från start. Svårt att argumentera för att den är så mycket bättre. Men tror diskussionen ofta landar i att vår backsida förra säsongen skulle varit dålig. Detta är ju helt enkelt inte sant. Men men.

Gällande målvaktssidan. Att Ros piper fram en +++:are på denna får ju anses som något skrattretande. ”Det är min känsla att den kan få lite utmaningar”. Vad väger han in då? JJ blir överkörd av en cykel? Juel har ett psyke som Rautio? Hade han ett samtal innan med Saida? Vad fan krävs för att vara expert idag? Det är plats 4 och plats 6 i SHLs räddningsprocent förra året som bildar målvaktspar. Bägge beprövade. I SHL. FÖRRA SÄSONGEN. Då får man för helvete utgå från det absolut mest färska. Sen kanske Ros får rätt, men då får väl för fan det ses som de oväntade.

Aja brusar upp mig på en icke-detalj. Ros kanske också ger Rögles offensiv +++ på en känsla att det kommer skava mellan Abols och Rydahl.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Rindell såklart.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Jag har full förståelse för dina och andras funderingar. Det ni uttrycker är farhågor över att vi inte ska vara helt oövervinnerliga. För jag håller med, den här backuppsättningen h a r brister och är väl vad som står mellan "möjliga att slå" och ett helt komplett lagbygge
Kommentera