1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578042 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2547176

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Alltså Eronen är stabil och en landslagsback. Han har ett bra skott som jag hoppas han utnyttjar mer då han gjorde många mål i början av säsongen från blå. Vi behöver mer backskott och bra sådana. Behöver inte vara hårda. Både Rindell och Lyytinen är bra på det också.

Men mina källor har sagt att vi var nära att få in en ännu bättre back. Nu tror jag att truppen är spikad inför säsongen, men hoppas man spetsar den med en ännu bättre back inför säsongen. Vi hade behövt någon mer eller iaf bättre än Eronen, en stark tvåvägsback, anser iaf jag. För att kunna hävda oss ännu bättre. Men våra målvakter får väl spika igen :)

Hoppas forwards ändå lägger lite mindre krut på defensiven så de orkar ha en bättre offensiv. Vårt lag är fyllt av skickliga spelare framåt så vi behöver maximera spelet i anfallszon. Det tycker jag vi såg för lite av i slutet av säsongen. Men med Wedin och Hållander kanske det kan bli mer av den varan förhoppningsvis. Kan bli en annan dynamik i laget.

Tycker att Hållander bör spela i någon av de två toppkedjorna för övrigt.

Forza Timrå! In Kapanen we trust.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Tycker utgångsläget inför nästa säsong är riktigt bra.
Vi har en väldigt stark trupp där vi i princip har 95% av laget från ifjol kvar.
Detta innebär att laget redan är samansvetsat och känner varandra väl.
Ante behöver inte en hel försäsong plus tio grundseriematcher för spela ihop laget, hitta formationer samt sätta en spelidé.
Till skillnad från många andra lag kommer vi vara redo redan vid första nedsläpp..... det var vi ej ifjol.
Kommentera