1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581564 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2547259

Sv: Apropå nånting...
Andersson: Stopp och belägg! Bara ca drygt 2 månader kvar tills träningsmatcherna drar igång. Jag väljer att se glaset halvfullt istället för halvtomt.

Vad gäller Eronen så var han riktigt bra i ett antal matcher. T.ex en i slutspelet där han gjorde 2 mål. Och gjorde Timrås första mål för säsongen borta i premiären mot Frölunda med skott från blålinjen. Det var så underbart att se. Sätt honom på skott från blå oftare än förra säsongen så kommer det att komma fler mål än då.

Jag hade egentligen hellre fått in en ännu bättre back, men ju mer jag tänker på det är inte Eronen så pjåkig och bra med kontinuitet som många har påpekat. Detta blir bra tror jag. Vi kan alltid ta in en back eller byta ut någon om någon inte håller måttet under säsongen.

In Kapanen we trust!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Min bild av Eronen är inte heller ”yppersta klass”, samtidigt som jag inte tycker han var dålig förra säsongen. Någonstans landar jag i att mitt amatöröga väger lite lätt i bedömningen av honom. Det jag upplevde som lite negativt var poängproduktionen, samt att han vissa perioder slarva lite offensivt.
Till skillnad från Stenqvist, som jag tycker gjorde vissa glimrande saker (slutspelet tex), men på stora hela på tok för instabil defensivt.

Som vissa redan påpekat:
-Kapanen ville förlänga med honom tidigt.
-Kapanen känner honom sedan tidigare.
-Eronen ingick i den backuppsättning som släppte in 3e färst mål av alla lag efter grundserien.
-Flera i laget vill uppenbarligen ha honom kvar, och vi har en anställd finsk scout nu med som garanterat skulle sagt något om detta var ett tokigt drag.

Det känns på något sätt väldigt tryggt! Jag vet inte riktigt varför man ska vara orolig?
Kommentera