1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582687 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2547313

Sv: Apropå nånting...
dunderklumpen: Ryktas om Barys Astana, som dock ligger i Kazakstan, inte Ryssland. Men han bidrar nog ändå till krigskassan på ett eller annat sätt i och med att han kommer spela matcher i Ryssland(Om det nu stämmer att han är påväg till KHL)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Silly season blev Sleepy season. Jag sitter och funderar på hur jag känner kring det och landar i att det på det stora hela känns positivt.

Målvakter
Juel in tycker jag är en riktigt bra förstärkning, har svårt att se att vi kunde ha så mycket bättre målvaktspar än det vi har just nu - 5 glada getingar på det!

Backar
Att Eronen stannar känner jag mig nöjd med. Att vi tappar Stenqvist och får in Forsmark är åtminstone på pappret inte ett fall framåt. Hade gärna sett ytterligare en tvåvägsback med PP skills, men man kan inte få allt - 3 nöjda getingar.

Forwards
Hållander, Wedin, Dahlen, Lander, Pettersson. Insup det en stund och kontemplera. Hade någon sagt att vi skulle ha den forwardsuppsättningen för 3 år sen hade jag dömt ut den personen som tokig. Bakom det har vi Hanzl, Hartman, Mieho, MPS. Det är en jädrigt kompetent forwards bestyckning - 5 sprudlande getingar!

Ser fram emot årets säsong, tror vi kommer att vara jämnare i år och jag hoppas att vi lyfter hemmaspelet och blir jädrigt jobbiga att möta i "ladan"!
Kommentera