1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580185 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2547332

Sv: Apropå nånting...
Silly season blev Sleepy season. Jag sitter och funderar på hur jag känner kring det och landar i att det på det stora hela känns positivt.

Målvakter
Juel in tycker jag är en riktigt bra förstärkning, har svårt att se att vi kunde ha så mycket bättre målvaktspar än det vi har just nu - 5 glada getingar på det!

Backar
Att Eronen stannar känner jag mig nöjd med. Att vi tappar Stenqvist och får in Forsmark är åtminstone på pappret inte ett fall framåt. Hade gärna sett ytterligare en tvåvägsback med PP skills, men man kan inte få allt - 3 nöjda getingar.

Forwards
Hållander, Wedin, Dahlen, Lander, Pettersson. Insup det en stund och kontemplera. Hade någon sagt att vi skulle ha den forwardsuppsättningen för 3 år sen hade jag dömt ut den personen som tokig. Bakom det har vi Hanzl, Hartman, Mieho, MPS. Det är en jädrigt kompetent forwards bestyckning - 5 sprudlande getingar!

Ser fram emot årets säsong, tror vi kommer att vara jämnare i år och jag hoppas att vi lyfter hemmaspelet och blir jädrigt jobbiga att möta i "ladan"!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Empas tagning är att Pääjärvi kommer ha en riktigt fin säsong.
Han kom med stukat självförtroende från Malmö. Möttes av hån och skepsis från konkurrenter och även en hel del Timråfans. Fick en bra start, lite kräftgång tillsammans med hela laget runt jul & nyår, för att sedan avsluta otroligt starkt.

Nu har han visat att han besitter en jävla massa hockey, för oss och för sig själv. Han är rotad i tryggheten i sitt gamla lag, spelar med nära kompisar och har köpt läga i stan. MPS är strax över 30 och hans karriär visar att det i grund är en spelare i världsklass.

Tror han kommer ha en ”håll käften”-säsong!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Ja va fan nu kan jag sluta tjejsura över att vi inte fick in Viktor Hedman och Erik Karlsson på backsidan. Och dagens glaset är ju halvfullt upplevelse var ju när jag kom på att Eronen faktiskt är rightare!!!

Har läst STs artikel där Kapanen säger att det är denna trupp vi börjar säsongen med men det stod ingenting om Melander där, nån som vet mer om hur det blir med honom?
Kommentera