1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582464 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2547342

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Empas tagning är att Pääjärvi kommer ha en riktigt fin säsong.
Han kom med stukat självförtroende från Malmö. Möttes av hån och skepsis från konkurrenter och även en hel del Timråfans. Fick en bra start, lite kräftgång tillsammans med hela laget runt jul & nyår, för att sedan avsluta otroligt starkt.

Nu har han visat att han besitter en jävla massa hockey, för oss och för sig själv. Han är rotad i tryggheten i sitt gamla lag, spelar med nära kompisar och har köpt läga i stan. MPS är strax över 30 och hans karriär visar att det i grund är en spelare i världsklass.

Tror han kommer ha en ”håll käften”-säsong!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag kan erkänna att jag var oerhört skeptisk, är fortfarande lite: Kan det lossna riktigt ordentligt den här säsongen? Bara att hoppas att han överbevisar mig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: det ska bli riktigt spännande att se Pääjärvi den här säsongen! Tror att han kommer göra en Alvarez och visa vilken kapacitet han har. Sedan så är det bara att hålla tummarna så att Wedin får en skadefri säsong!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag tror också på Pääjärvi. Men tror ännu mer på Wedin om han får vara skadefri. Då tror jag han kan tungan på vågen i många matcher faktiskt. Unnar honom verkligen att få vara skadefri en hel säsong och köra järnet. En personlig favorit för mig. Glömmer aldrig när han avgjorde en match i sudden förra säsongen där han nonchalant sprätte upp den i krysset från nära håll, så snyggt!
Kommentera