1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581646 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2548675

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Våra många hemvändare ger en stark klubbkänsla och sammanhållning som ingen annan klubb i SHL har vågar jag lova. Det borde ge utslag. Men denna säsong blir tuff då många klubbar satsar hårt som t.ex Luleå och Rögle mfl. Blir otroligt intressant att se vad Hållander kan uträtta samt Wedin om han får vara skadefri. Och om Hanzl kan komma tillbaka i gammal god form efter barntillskottet. Fortsätter Dahlen att leverera och tar nästa steg? Och gör Pettersson en bättre säsong nu? Kan Rindell och Lyytinen spela ännu bättre och fortsätter JJ att storspela, hur går det för Juel? Att Lander fortsätter vara den grymma kapten han redan är råder det ingen som helst tvekan om.

Framåt stolta Timrå! Röd och vit hockeydynamit!

Ville skriva ett mer hockeydominerat inlägg för att försöka få upp pulsen lite i forumet. Men puls börjar redan att stiga inför säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Hållander kommer med sin självklara inställning va en mini-Lander som blir oerhört viktig för oss och tror MPS kommer lyfta sig som i slutspelet och då har vi 3 grovt jobbande spelförande med stora rödvita hjärtan. Hanzl kommer göra en bättre säsong än förra, sen tror jag Dahlen kommer göra ännu bättre med förhoppningsvis en Wedin utan skador och en Pettersson som håller en högre lägstanivå och vi får den bredden att Dahlen kan "gömma/smyga" lättare för våra motståndare. Att JJ får kollegan Juel va helt nödvändigt för en lyckad säsong, kan inte leva en säsong till som förra blev, han va trött på slutet och behöver bredden. De jag är både förväntansfull men lite orolig för är backsidan såklart, Strömbergs & Svenssons fysik behövs och Erixon måste upp. Sen spännade se Lyytineen och Rindell, Lytan tror jag kommer fortsätta han verkar ha sån vilja bara hur man ser han vid många teckningar tex prata va angagerad. Rindell får antingen sitt stora genombrott eller så har han ett ankare på sig och Eronen ska visa upp tex att han är en landslagsman i år igen och de är inte lätt plus han inte är så bred i sin verktygslåda.

Håller med slutar vi sämre än 10-11 så är något galet, sen gick de lite som på räls förra säsongen och de oroar alltid och där måste vårt hemmaspel bli 2 nivåer bättre för vi kommer förmodligen bli en nivå sämre som bortalag. Timrå är ju ett klassiskt starkt hemmalag! Vi slutar 7a och Dahlen blir åter poängkung med 52-54p +
Kommentera