1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582377 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2551454

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Såga var väl att ta i. Men du brukar ju kunna rikta en del kängor mot Nubben titt som tätt, och det jag reagerade över just nu var någon adressering till ”Nubbenlovers” (vad är det ens), och samtidigt en slutkläm att hans frånfälle var ”det bästa som kunde hända klubben”.
Inte riktigt den respekt jag tycker en av klubbens mest trogna profiler bör få, som gjort 20+ säsonger som sportchef, stundtals jobbat gratis när vi är i randen till konkurs, med egen bil åkt och plockat upp nyförvärv, haft personlig kontakt med sponsorer vilket garanterat hjälpt vid senare investeringstillfällen.

Men vi ser väl på honom olika.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Nä det förtjänar han sannerligen inte. Då avslutar vi med att även jag ser honom som en av de största. Kanske den största när det kommer till gärning för föreningen. Dock inte en helig ko och oantastlig och det är väl det jag vill framhålla. Men håller man sig ifrån det personliga så tycker jag verkligen att skilsmässan mellan Nubben och Timrå var helt nödvändig och absolut inte en dag för tidigt. Det måste man kunna tycka utan att för den delen ta ära och heder av allt han gjort för oss. Var sak har sin tid och hans i Timrå var slut
Kommentera