1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2553941

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Den stora frågan är:
Varför skäms föreningen så in i helvete över klubbmärket, tallarna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Nytt år. Nya tröjor. Samma klagomål om avsaknaden av tallarna på bröstet. Jag har inte mycket emot att man klagar på det varje år. Men kan ni inte sluta säga saker som att Timrå IK ”skäms” över tallarna? Eller att dom ”göms” på axlarna? Dessa påståenden går väl inte att styrka med tanke på att timrå använder sin klubblogga överallt på hemsidan, sociala medier, supportershoppen m.m. Om timrå skämdes över tallarna så skulle den väl inte ens finnas på tröjan över huvud taget? Det är väl knappast att gömma något om den sätts på axlarna där det syns i från nästan alla vinklar i arenan?

Det har stått ”TIMRÅ” på bröstet i en klar majoritet av alla säsonger. Svaret är kanske så enkelt att Timrå IK tycker texten på tröjan är klassisk och dom gillar det mer?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Men finns det inte nåt avtal eller nån halvskum överenskommelse med kommunen om att just "Timrå" måste finnas på matchtröjan? Sponsring, alternativt att klubben är än mer (bak)bunden till kommunen nu när arenan återigen är i dess händer. Jag vet inte, men att kommunen har sitt att säga är jag övertygad om.
Kommentera