1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581549 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2554054

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Nytt år. Nya tröjor. Samma klagomål om avsaknaden av tallarna på bröstet. Jag har inte mycket emot att man klagar på det varje år. Men kan ni inte sluta säga saker som att Timrå IK ”skäms” över tallarna? Eller att dom ”göms” på axlarna? Dessa påståenden går väl inte att styrka med tanke på att timrå använder sin klubblogga överallt på hemsidan, sociala medier, supportershoppen m.m. Om timrå skämdes över tallarna så skulle den väl inte ens finnas på tröjan över huvud taget? Det är väl knappast att gömma något om den sätts på axlarna där det syns i från nästan alla vinklar i arenan?

Det har stått ”TIMRÅ” på bröstet i en klar majoritet av alla säsonger. Svaret är kanske så enkelt att Timrå IK tycker texten på tröjan är klassisk och dom gillar det mer?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Jag tror jag kan vänja mig.
Kom på nu att den liknar lite tröjorna i finska ligan. Där är det plottrigt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Vill minnas att föreningen har en överenskommelse med kommunen beträffande texten "Timrå" på bröstet. Rätta mig om jag har fel.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Återigen trist att vi inte har tallarna på bröstet. Men utöver de har jag inte många känslor för nya matchstället. Älskar inte randen runt "TIMRÅ IK" men jag kan leva med den också. Inte mycket mer att säga om de, nu vill jag bara att säsongjäveln drar igång nån gång!
Kommentera