1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581423 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2554226

Sv: Apropå nånting...
empa11: "lightlight-eldoradobudget-variant"

Var det jag försökte antyda, skräddarsy produkten efter finansiell kostym. Kanske göra någon marknadsundersökning innan och se vad fansen vill se mer av innan man börjar filma kan ju också vara en idé.

Alltså, rent krasst sett ska det ju inte behövas mer än en duglig kamera, några myggor och sen trycka rec. Klippning ochredigering av materialet borde content creator kunna stå för, annars kan man ta in en kille till. Detta alltså sett utifrån "lightlight-eldoradobudget-varianten".

Skulle innehållet sedan "slå", jamen sätt då ett abonnemang på det så har man väl pengarna tillbaka och någon form av vinst inom en inte allt för långt framskriden framtid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
SuneMangs: Ser inget fel med att innehållet är gratte, det tar man förhoppningsvis igen på matcherna med fler sålda biljetter och fler sålda mazariner. Iaf i bästa fall. Förutsatt att klubben driver kioskerna förstås.

(Slut till SuneMangs)

Fan, jag kollar på Gordon Dewoons YT-grejer, mycket enbart för att hans mamma bar en Timrå-tröja i ett klipp en gång. Det krävs inte mycket för att trigga engagemang.

Content creator. Ja jösses. Varken content eller speciellt creative. Inget ont om K som person på nåt sätt, men leverans har ju historiskt inte levererats. Och nån Morgan Freeman är han ju inte. (Och nej, jag är inte bättre, låter också usel på video). En bra röst och inlevelse gör stor skillnad.

Slutsats för nu, det finns mycket att göra på den här fronten, med rätt person(er) bakom spakarna. Nu är det som att ha en kock på en restaurang som inte lagar mat och när det väl lagas så smakar det… eh, ja det är föda iaf. Och då ska man alltså maila och föreslå ”lite mer salt…?” till samma kock? Ja lycka till.

Slutsats 2, det krävs ganska lite för att göra oss nöjda och trigga igång supporterhjärtat än mer. Men gör det lilla bra.
Kommentera