1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582151 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2554222

Sv: Apropå nånting...
SuneMangs: Det där är ju hysteriskt intressant. Känns dock otroligt avlägset att laget själv skulle ha råd med en produktion av denna omfattning. Krävs nästan att ett externt produktionsbolag tar sig an det, och säljer det som en extern tjänst. Och det intresset tror jag dessvärre inte heller på. Kanske om det omfattade hela ligan, och det är väl till viss del det Cmore gör just nu, med blandat resultat.

Men någon lightlight-eldoradobudget-variant av en sån idé skulle jag tagit alla dagar i veckan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: "lightlight-eldoradobudget-variant"

Var det jag försökte antyda, skräddarsy produkten efter finansiell kostym. Kanske göra någon marknadsundersökning innan och se vad fansen vill se mer av innan man börjar filma kan ju också vara en idé.

Alltså, rent krasst sett ska det ju inte behövas mer än en duglig kamera, några myggor och sen trycka rec. Klippning ochredigering av materialet borde content creator kunna stå för, annars kan man ta in en kille till. Detta alltså sett utifrån "lightlight-eldoradobudget-varianten".

Skulle innehållet sedan "slå", jamen sätt då ett abonnemang på det så har man väl pengarna tillbaka och någon form av vinst inom en inte allt för långt framskriden framtid.
Kommentera