1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582585 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2554221

Sv: Apropå nånting...
empa11: Apropå content creation, Boston Bruins kör ju på med sin serie "Behind the B" och har gjort så nu i 10+ säsonger. Där snackar vi content creation.

Sen är det väl visserligen rätt dyrt att skapa något liknande för Timrå (eller vilken annan svensk klubb som helst för den delen), men man kan ju hitta inspiration där och jobba vidare med konceptet, eller delar av det, i någon rimligare version sett till finanser och eventuellt mottagande från supportrar.

Jag vet att jag hade i alla fall betalat en skaplig slant för att få följa Brynäs bakom dörrarna på träningar och matcher och jag är övertygad att ni tikare också hade gjort samma sak. Se lite utskällningar/hyllningar från tränare, följa med spelare hem och se hur dom bor, vad dom gör på fritiden, följa med när laget åker buss/flyg, följa martrisen/matrisarna en dag, hänga med sportchefen på jobbet och se vad han gör, träningar, osv.

Jag vet att vi redan får ta del av några av grejerna ovan, men det är inte i någon större utsträckning och mängd, jag anser att slutprodukten går att göra mycket bättre. Kolla ett avsnitt eller två genom att klicka på länken nedan och bilda er en egen uppfattning, vetja 🙂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
SuneMangs: Det där är ju hysteriskt intressant. Känns dock otroligt avlägset att laget själv skulle ha råd med en produktion av denna omfattning. Krävs nästan att ett externt produktionsbolag tar sig an det, och säljer det som en extern tjänst. Och det intresset tror jag dessvärre inte heller på. Kanske om det omfattade hela ligan, och det är väl till viss del det Cmore gör just nu, med blandat resultat.

Men någon lightlight-eldoradobudget-variant av en sån idé skulle jag tagit alla dagar i veckan!
Kommentera