1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582005 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2555108

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Hanzl har väl kanske 2-3 år kvar på högsta (europeisk) nivå. Får vi en bra säsong ur honom nu så tror jag man kan gå skilda vägar efter det med gott samvete. Han är ingen vi bygger lager runt, långsiktigt.

Men det ska sägas att när han är på topp så är han en stjärncenter i ligan. Visst att han säkert vill spela VM men man kan ju också säga att nu när han fått barn så kanske han och familjen börjar bli sugen på att flytta hem?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Ser gärna att Hanzl får antingen Wedin eller Hållander bredvid sig, behövs lite fart där. Varken Meiho eller EP är några snabbskrinnare direkt. Är inte överförtjust i den kedjan som man tränar med nu. Möjligtvis att Pääjärvi istället för Meiho höjer den kedjan med sin fart och storlek.

Dahlén - Lander - Hållander känns ju jävligt spännande såklart, men känns som man lägger dom där riktiga pådrivarna med timråhjärta i samma korg. Så länge Wedin är borta tycker jag inte man ska fortsätta på det spåret.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: "Men det ska sägas att när han är på topp så är han en stjärncenter i ligan."

Lite till Hanzls försvar så är det bra mycket lättare att vara en stjärncenter när man har en solklar plats i 1:a femman, solklar plats i 1:a PP. Blev en helt annan sak när Lander kom. Men visst har det synts att det mattats av en del sen första säsongen utöver det, bättre kan han.
Kommentera