1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582312 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2556221

Sv: Apropå nånting...
J F K: Allting som ännu inte hänt ligger i framtiden och man kan ju aldrig veta säkert om den så någon form av gissning blir det ju. Kortfattat hade Brynäs ett lag av spelare som ändå bevisat sig i SHL (på förhand) och inte så många osäkra kort. Den spets dom köpte in i form av Sklenicka, Scott osv. presterade helt ok. Den SHL-rutin Modo har är väl i princip bara från spelare som floppar i SHL och fått ta klivet ner i allsvenskan och den spets ni köpt in är endera ålderstigen eller oprövad i ligan.

Oskarshamn förkortas OINK tills dom åkt ur SHL. OINK-supportrar är också särskilt lättstötta så det är en nödvändig omskrivning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Så OINK förkortas så för att den här forumdelen består mest av barnungar. Bra att veta.

Nåja, jag lämnar er här. Jag trodde inte att er forumdel skulle vara mer pubertal och barnslig än de övriga. Jag överskattade tydligen er.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vet inte om ni hunnit kika något på FUP:en gällande juvelerna som de tagit för drogförsäljning här i Sundsvall, men några namn var ju bekant för oss Timrå fans :) (i swishlistorna)

Jacke Björkröven och OINK Lodda fanns med där, nu får vi ju såklart ta höjd för att det är något annat än droger de swishat för. Kanske Kläder som det står, eller för Casino kl 04.25 på natten :D

Oavsett vad så tycker jag det är så jävla fint att vi har spelare i klubben som värnar om klubbmärket och säger nej till grabbar de vet kan vara dåligt för det.

Vamos TIK.
Kommentera