1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2556906

Sv: Apropå nånting...
Randy Marsh: Särskilt med tanke på att klubben har barn och ungdomar i sin verksamhet, med tydliga förebilder hos spelarna i A-truppen.
När då en av lagets på förhand givna toppspelare förekommer i en polisutredning angående narkotikabrott, vilket budskap vill klubben ge till sina supportrar (här ingår förstås barn, ungdomar), sina sponsorer, med mera? Själva skuldfrågan blir nästan sekundär.

Men att man tydligt tar avstånd från den här typen av beteenden är väl en klart rimlig utgångspunkt. Skadan har ju dock redan inträffat. Så det kan bli riktigt knivigt för Oskarshamn att vända runt den här pråmen på rätt köl igen.

Det räcker väl nästan så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: man är ju nyfiken vilka journalister som törs ställa dom obekväma frågorna! Dom på Barometern? Hur lojala är dom mot klubben? STs reportrar? Om det är fel J.E som är insyltad så vill dom nog lägga locket på!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby:

Jo jag säger inte emot dig utan jag håller med till 100% men undrar bara rent konkret vad "tydligt ta avstånd" innebär? Brutet kontrakt? Böter? Säga aja baja och sen låta honom fortsätta spela?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ur ST's intervju med EP40...

"Utöver Pettersson har Timrå även besök av Samuel Fagemo den här veckan. Forwarden som tillhör Los Angeles Kings organisation.

– Samuel är här för att pappa är juniortränare och han känner några i laget och han vill vara här och träna, han är varmt välkommen. Något mer säger jag inte, säger Karlsson."

Antes Sista mening...?
Kommentera