1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581544 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2561006

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: jag känner mig rätt schizofren över mina känslor för andra lag än Timrå. Vill ha fler norrlandslag i SHL men önskar inget norrlandslag framgång (utom givetvis Timrå såklart). Och söderlagen typ lhc och oink har jag verkligen noll känslor över för, isåfall spelare jag har mer eller mindre avsky för t.ex ty brattie och salmonsson. Men det är för dom har historia hos oss, älskar Timrå med hela sitt hjärta men går efter en fet lönecheck. Hade hellre fått hålla käften då och bara bytt klubb.

Sen lag som färjestad och Frölunda bryr jag mig bara inte om alls. Det är bra lag som vinner guld lite titt som tätt och bara är en konstant i toppen av shl-tabellen.

Sen har vi lag som Växjö och Örebro som jag bara tycker är tragisk att dom skördar så mycket framgång genom helt fruktansvärd kommundoping. Inget av dom lagen behövs i SHL, byt ut mot djurgården/brynäs/björklöven (lag jag också kraftigt ogillar). Dom lagen känns roligare att möta som timråit om ingenting annat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Först så räddades Oskar av pandemin, sedan så har dom riktiga neandertalare till fans! Det finns verkligen noll ödmjukhet där! Men man ska ge dom att dom har en jäkligt bra tränare! Han kan göra underverk med ett lag, och framförallt enskilda spelare!
Kommentera